De iPhone XR kent tal van nieuwe features waarmee Apple opnieuw de trend zet op het gebied van de ontwikkeling van smartphones.

Draadloos opladen

Dankzij de glazen achterkant kun je iPhone XR makkelijk draadloos opladen, wat betekent dat je geen iPhone-kabel meer in de iPhone hoeft te steken.

Geavanceerde Face ID

Beveiliging is eenvoudig wanneer je gezicht je wacht­woord is. Zo kun je je iPhone ontgrendelen en inloggen bij apps, accounts en nog veel meer. Met een enkele blik. Apple’s Face ID is de veiligste vorm van gezichts­herkenning in een smart­phone. En het werkt nu nog sneller.

Spat-, water- en stof­bestendig

De iPhone XR is spat-, water- en stof­bestendig, waardoor er geen stof kan binnendringen in het toestel. Bovendien kun je de iPhone XR tot 30 minuten onderdompelen in water.

Siri7 spraakherkenning

De iPhone XR is voorzien van Siri7 waardoor je met je stem berichten kunt versturen en herinneringen kunt instellen. Ook kun je met je stem opdrachten uitvoeren in je favoriete apps en krijg je slimme suggesties op het toegangsscherm, in Berichten, Mail, QuikType en meer. Je activeert Siri met je stem: zeg: “Hé Siri”.